De open dag van 16 juni 2021

De horeca opleiding van de Schier Academy geeft de mogelijkheid om betaald te studeren en zelfstandig wonen op Schiermonnikoog. Je behaalt een erkend mbo diploma niveau 2 en/of 3.  Schier Academy biedt een baangarantie bij één van de horecagelegenheden op het eiland. Leer van de besten uit het vak in een unieke omgeving bij verschillende horecazaken aan het strand en pas geleerde theorie gelijk in de praktijk toe. Maak herinneringen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel je in het mooiste vak wat er bestaat. Leren, werken en wonen kan bij de Schier Academy.

Tijdens de open dag ontmoet je medestudenten en krijg je een rondleiding over het eiland. We bezoeken verschillende werkgevers en woningen op het eiland. Stel al je vragen en kijk of deze opleiding écht iets voor jou is.

Ken je iemand waarmee je deze opleiding samen zou willen doen? Of ken je iemand die zich hier als een vis in het water zou voelen? Leuk, nodig ze uit!

Meld je via het aanmeldformulier hieronder aan voor de open dag!

Aanmelden

Heb jij interesse om te leren, wonen en werken op Schiermonnikoog? Meld je dan nu aan voor de open dag van de Schier Academy. Dat gaat als volgt:

  1. Vul onderstaand aanmeldformulier in.
  2. Binnen een week nemen we telefonisch contact met je op. We voeren dan een kort intakegesprek om te horen waarom jij graag naar de Schier Academy wil.
  3. Daarna nodigen we je uit voor de open dag om de sfeer te proeven op het eiland.
  4. Tijdens de open dag krijg je een rondleiding op school. Ook bezoeken we verschillende werkgevers en woningen op het eiland.
  5. Vervolgens krijg je binnen een week te horen of je mag deelnemen aan de opleiding. 
  6. Is dat het geval? Dan start je in september 2021 met je opleiding aan de Schier Academy!

Aanmeldformulier